Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Het is echt een vervelend gevoel'

28 november 2021 17:51

Hij moest het in de uitwedstrijd tegen FC Twente opnieuw doen met een invalbeurt. Cyriel Dessers loste een half uurtje voor tijd Bryan Linssen af en kreeg een aantal mogelijkheden om Feyenoord aan de zege te helpen. Deze kansen gingen er echter niet in en daardoor overheerste na afloop een vervelend gevoel, zo verklaarde hij tegenover ESPN.

“Het is een vervelend gevoel. Ik denk dat het er op het einde nog wel in zat en hoopte dat hij nog goed zou vallen. Helaas zat Unnerstall er steeds net tussen. Je komt dichtbij en dan is het jammer dat je hem niet af kunt maken. Unnerstall is zo groot en als jij dan dichtbij komt, kan je hem er bijna niet omheen krijgen. Het is een goede keeper, dat weten we. Jammer dat dat nu voor ons niet goed valt. Het duurde tot het einde voordat we echt gevaarlijk werden. FC Twente speelde leep en kwam niet heel erg in de problemen. Desondanks ben ik blij dat het wel een redelijke invalbeurt was, waarin ik gevaarlijk ben geworden. Dat is mijn taak uiteindelijk. Maar alles bij elkaar een vervelend gevoel.”
Discussieer mee op de forums


Tags

cyriel dessers twente unnerstall bryan espn leep linssen loste overheerste uurtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.090 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bazoer bijlow corona dessers geertruida gemis hanegem hassel krachten kuijt linssen nelson noud openda opgevuld pat pedersen ramesoe senesi sinisterra slot strijdkompanen toeval toornstra trauner vakkiek vitesse wehave willykment