Transparent
Inloggen
Sluiten

Ofir Marciano: 'Trots op hoe we gevochten hebben'

25 november 2021 22:02

Het Sinobo stadion was donderdagavond het decor van een mooi spektakelstuk. Slavia Praag en Feyenoord hielden elkaar in een enerverend duel in evenwicht, wat voor de Rotterdammers een prima resultaat was. Na afloop gaf doelman Ofir Marciano bij ESPN aan wat ervoor zorgde dat Feyenoord een gelijkspel uit het vuur kon slepen met tien man, ondanks zijn ongelukkige rol bij de tegentreffers.

“Het was een gekke avond. Het belangrijkste was het resultaat en dat hebben we gekregen. Ik ben trots op de manier waarop we als team hebben gevochten, zeker met tien man. Ik ben trots dat ik onderdeel ben van dit team. Ik heb wat met het nationale team gespeeld en ik wist dat ik er moet staan wanneer het nodig is. Vandaag speelde ik jammer genoeg geen goede wedstrijd. Gelukkig heeft het team me vandaag gered. We moeten goed analyseren wat we verdedigend weer beter kunnen doen, want we willen altijd beter doen. Ik heb genoeg ervaring om hier mee om te gaan. Het was geen goede wedstrijd van mij, dat is ook het leven van een doelman. Het belangrijkste is dat we als team samen blijven.”

Tenslotte ging de doelman nog kort in op goudhaantje Cyriel Dessers: “Hij is heel belangrijk en een heerlijke speler om er bij te hebben. Ik ga zeker een mooi kerstcadeau kopen voor hem.”




Discussieer mee op de forums


Tags

marciano ofir cyriel decor dessers enerverend espn gekke goudhaantje kerstcadeau praag sinobo slavia spektakelstuk vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki