Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Ik voelde gewoon dat ik hier nog niet klaar was'

24 november 2021 10:08 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü: "Ik voelde gewoon dat ik hier nog niet klaar was"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Orkun Kökcü aan nog altijd blij te zijn dat hij zijn contract bij Feyenoord heeft verlengd. "Ik voelde gewoon dat ik hier nog niet klaar was en dat ik als voetballer nog wel een paar stappen had te maken", aldus Kökcü. "Dan is het mooi dat wat je denkt ook uitkomt. Want niet alleen ik, de hele ploeg is aan het groeien. We zitten met z’n allen in een proces."

Kökcü gaat verder: "Ook wat interesse van clubs betreft ben ik veranderd. Vroeger wilde ik alles weten, nu ga ik er veel nuchterder mee om. Ik laat het allemaal aan mijn vader over. Als hij met iets komt, hoor ik het wel. En is het echt interessant, dan moet hij het maar verder uitzoeken met Frank Arnesen."

De middenvelder concentreert zich op zijn eigen spel. "k voel dat ik vooruitga, maar ook dat alles nog beter moet. En kán. Die wetenschap zorgt voor heel veel motivatie", zo geeft hij aan. "Lange tijd heb ik van alles zelf geprobeerd. Veel mensen zullen misschien hebben gedacht: Die Kökcü leeft niet voor voetbal. Het tegendeel is waar, alleen lukte het me steeds niet echt een stap te zetten. Nu gaat dat wel goed, omdat ik erbij word geholpen en zelf ook weet wat er van me wordt verwacht. Je zou kunnen zeggen dat ik nu de juiste formule heb gevonden."

Meer op VI.nl




Tags

kokcu arnesen concentreert motivatie nuchterder vooruitga wetenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda