Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord heeft donderdag aan gelijkspel al genoeg voor de groepswinst

23 november 2021 19:46

Feyenoord kan zich donderdagavond verzekeren van een plek in de volgende ronde van de Conference League. Een gelijkspel op bezoek bij Slavia Praag is zelfs al voldoende om zeker te zijn van de groepswinst, zodat de ploeg van Arne Slot na de winterstop een ronde mag overslaan.

Nog nooit eerder speelde Feyenoord een uitduel tegen Slavia Praag. In totaal speelde het drie keer eerder in Tsjechië een wedstrijd. Twee keer werd er verloren van Sparta Praag, terwijl in 2003 gelijk werd gespeeld tegen FK Teplice. Feyenoord wist nog nooit in Tsjechië te winnen.

In de laatste vijf seizoenen wist Slavia Praag vier keer kampioen van Tsjechië te worden en nu de competitie precies op de helft is staat Slavia wederom op de eerste plaats. Afgelopen week werd er nog met 5-0 gewonnen van FK Jablonec.




Tags

praag slavia tsjechie arne conference jablonec slot sparta teplice verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda