Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ontvangt enorme geldboete van UEFA

18 november 2021 14:24 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord ontvangt enorme geldboete van UEFA; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat het een enorme geldboete heeft gekregen van de UEFA. De Europese voetbalbond deelde meerdere straffen uit na de twee duels tegen FC Union Berlin en in totaal moet de club liefst € 153.750,- moet betalen. In totaal heeft Feyenoord al voor € 277.875,- aan geldboetes aan de UEFA moeten betalen.

Vanwege het afsteken van vuurwerk en het gooien van voorwerpen in de uitwedstrijd moet Feyenoord een geldboete betalen van € 62.750,-. De thuiswedstrijd leverde de hoogste boete uit de clubgeschiedenis op. Feyenoord moet € 70.000,- betalen voor het afsteken van vuurwerk, € 11.000,- vanwege het blokkeren van trappen en € 10.000,- vanwege het 'provocerend uiten van beledigende teksten'. De club heeft de UEFA gevraagd om nadere motivering voor de laatste twee bedragen.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

uefa vuurwerk beledigende berlin clubgeschiedenis nadere provocerend teksten union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goed dat het woordje supporters in bovenstaand bericht niet is gebruikt.
Feyenoord heeft al miljoenen verloren aan boetes, of het nou om vuurwerk, bedreigingen, uitingen of het blokkeren van trappen is. Allemaal dezelfde grondreden: anarchie en men weet het wel beter dan Feyenoord.
De club vormt de kwetsbare middenlaag tussen supporters die maar denken alles te mogen doen, en de UEFA die dat niet pikt.
Feyenoord is machteloos tegen beiden een vuist te maken, en is veroordeeld tot incasseren.
+1/-0

3 weken geleden
Gewoon beter fouilleren en meer stewarts plus de boete verhalen!!!
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Boete inderdaad verhalen op het hele vak door verhoging prijs. Mbt de irritante dingen in Vak S, sociale controle moet omhoog leidt ongetwijfeld tot gedoe maar dat moet dan maar. Wel sowieso eigen vuurwerk afsteken vanuit de club voor de wedstrijd (zie ik vaak), dat scheelt wellicht al. En meer stewards mbt controle of die zelf op de trappen staan en de rest daar weg houden, die dan de wedstrijd dan gratis mogen zien, daar is toch geen maximum voor.
+2/-0

3 weken geleden
Hoe komt dat vuurwerk toch elke keer een stadion binnen? Hoe goed wordt er nu echt gefouillieeerd? Dat kan en moet echt beter.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 4x je inleg terug als Feyenoord wint van Fortuna Sittard en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afc alireza bijlow boosters burgzorg code danall drama fortuna geertruida gemak gevaccineerd hanegem heertjes heracles kuijt lichamelijk nelson nijhuis pedersen pitbull ramesoe regering sinesterra sinisterra slot toornstra vakkiek var