Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging KNVB: wedstrijden gaan gewoon door

17 november 2021 12:55 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Bevestiging KNVB: wedstrijden gaan gewoon door; image source: Pro Shots

De KNVB heeft het nieuws bevestigd dat de wedstrijden in het betaald voetbal gewoon door zullen gaan. Meerdere clubs hadden het verzoek ingediend om de komende wedstrijden uit te stellen omdat er geen publiek aanwezig mag zijn, maar na gesprekken met verschillende partijen bleek het vrijwel onmogelijk om de wedstrijden op te schuiven. Bovendien is het ook risicovol voor de voortgang van de competities terwijl de ontwikkeling van het coronavirus onzeker is.

De voetbalbond meldt wel dat er in saamenwerking met het kabinet een compensatieregeling wordt uitgewerkt voor de financiële schade die de clubs lopen met het verbod op publiek.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb compensatieregeling coronavirus kabinet saamenwerking voortgang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Waardeloos weer, schraap je een paar miljoentjes bij elkaar in de Conference League, raak je het meteen weer kwijt aan wedstrijden zonder publiek. Ipv een stapje terug naar zwarte cijfers krijg je weer een tik op te neus.

OT heeft iemand al gecheckt wat Goldmann Sachs straks MAG doen met hun stadion? Die parasieten geven geen moer om de publieke opinie in Nederland, dus als ze er een andere bestemming aan mogen geven kan je op Woudestein gaan voetballen!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki