Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoordloos Oranje wint van Noorwegen, Orkun Kökcü schiet Turkije naar play-offs

16 november 2021 22:39
Foto: Pro Shots

Feyenoordloos Oranje wint van Noorwegen, Orkun Kökcü schiet Turkije naar play-offs; image source: Pro Shots

Het is Oranje in De Kuip gelukt om zich te kwalificeren voor het WK. Noorwegen werd ondanks een slechte wedstrijd met 2-0 verslagen. Guus Til en Tyrell Malacia kregen echter wederom geen speeltijd. Aan de kant van Noorwegen had Marcus Pedersen wel een basisplaats. Hij werd in de slotfase uiteindelijk gewisseld. Fredrik Aursnes moest net zoals Til en Malacia ook genoegen nemen met een hele wedstrijd op de bank.

In dezelfde groep had Orkun Kökcü het perfecte moment uitgekozen voor zijn eerste interlandtreffer. Dankzij een heerlijke treffer van de middenvelder van Feyenoord wist Turkije te winnen in Montenegro. Door die zege gaat Turkije naar de play-offs en maakt het nog altijd kans op het WK. Noorwegen is uitgeschakeld.




Discussieer mee op de forums


Tags

noorwegen turkije kokcu oranje feyenoordloos malacia til aursnes fredrik kuip marcus montenegro pedersen tyrell uitgekozen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Een heerlijke treffer....? Een matig schot wat alleen het doel invloog omdat het van richting werd veranderd. Ik vind het prima om Orkun te blijven hypen zodat er in de zomer misschien een club wat geld voor op tafel legt, want ik zie totaal niet wat veel kenners in deze jongen zien.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg