Transparent
Inloggen
Sluiten

Zwak Oranje met Justin Bijlow gelijk in Montenegro

13 november 2021 22:37
Foto: Pro Shots

Zwak Oranje met Justin Bijlow gelijk in Montenegro; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft kwalificatie voor het WK nog even uit moeten stellen. Met Justin Bijlow in het doel werd na een uitermate zwakke wedstrijd slechts gelijk gespeeld in Montenegro. Met een 0-2 voorsprong leek kwalificatie eenvoudig binnen, maar in de slotfase gaf Nederland het met erbarmelijk verdedigen helemaal weg en moet het dinsdag nog vol aan de bak.

Dinsdagavond wacht in De Kuip een clash met het Noorwegen van Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes. Oranje is met een gelijkspel al verzekerd van de groepswinst. Een nederlaag kan echter direct uitschakeling betekenen indien Orkun Kökcü met Turkije wel weet te winnen van Montenegro.

Guus Til en Tyrell Malacia kregen in Montenegro geen speeltijd van Louis van Gaal. Zij bleven beiden de hele wedstrijd op de bank.




Discussieer mee op de forums


Tags

montenegro bijlow oranje kwalificatie aursnes clash erbarmelijk fredrik gaal kokcu kuip malacia marcus nederland noorwegen pedersen til turkije tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.360 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda