Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging Feyenoord: Stadionproject komt stil te liggen

10 november 2021 16:51 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Bevestiging Feyenoord: Stadionproject komt stil te liggen; image source: Pro Shots

Via een verklaring op de officiële website bevestigt Feyenoord de berichtgeving dat het Feyenoord City-project stil komt te liggen. De club zal de ontstane situatie gebruiken om alle aspecten in het project grondig te analyseren. Daarbij worden ook alternatieven voor een nieuw stadion (her)onderzocht.

Feyenoord verwacht tot de zomer van 2022 nodig te hebben en hoopt daarbij in de komende maanden nauw samen op te trekken met de Gemeente en de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas, Stadion Feijenoord en andere betrokken belanghebbenden waaronder supporters.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

project stadionproject belanghebbenden gebiedsontwikkeling gemeente maas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Als van uitstel altijd afstel komt, zou dat hele nieuwe stadion allang definitief afgeblazen zijn. Laten we afwachten wat de onderzoeken opleveren. Hopelijk worden er ook opties en alternatieven meegenomen die tot nu toe nog niet overwogen zijn.

De situatie en omstandigheden zoals ze nu zijn, dwingen de club te kijken naar andere opties. Die omstandigheden hebben de haalbaarheid van veel plannen die tot nu toe de revue gepasseerd zijn er niet beter op geworden.
+1/-0

4 weken geleden
Positief is dat er ook alternatieven voor een nieuw stadion worden onderzocht en verstandig om nu niet zoveel meer geld uit te gaan geven onder druk van de markt op dit moment.
+1/-0

4 weken geleden
Rijnmond was - zoals altijd - weer voorbarig. Wil alleen maar de scoop.
+3/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 4x je inleg terug als Feyenoord wint van Fortuna Sittard en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.107 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeschopt acardipane afc alireza bijlow burgzorg danall drama fortuna geertruida gemak gister hanegem heracles kuijt malacia mischien nelson nijhuis ofzo opbouw pedersen pitbull ramesoe rent sinisterra slot toornstra vakkiek var