Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Geloof in een goed seizoen is er'

7 november 2021 22:56

Feyenoord wist zondagmiddag in de slotseconde met 1-0 van AZ te winnen. Matchwinner bij de Rotterdammers was net als vorige week Cyriel Dessers. Na afloop van de wedstrijd gaf Justin Bijlow bij ESPN aan dat de afgelopen week voor veel positivisme hebben gezorgd.

“We hebben vandaag weer gewonnen in de laatste minuut. Ik denk dat het een aaneenschakeling is van positivisme. Alles wordt bij elkaar gevoegd en we hebben geloof in een goed seizoen. We zijn denk ik heel fit. Union Berlin was zwaar, maar toch weten we nu weer te winnen, dit moeten we volhouden. We probeerden wel druk te zetten en hebben zelf het spel willen maken. Veel kansen gingen er niet in jammer genoeg. Ik ben wel blij dat ik die bal gepakt heb, en dat Gernot voor me stond.”

Tenslotte ging de doelman nog kort in op zijn situatie bij het Nederlands Elftal: “Ik laat me op het veld zien in de wedstrijden die ik mag spelen. Ik denk dat de bondscoach iedereen scherp wil houden.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow positivisme aaneenschakeling berlin cyriel dessers espn gernot matchwinner slotseconde union volhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki