Transparent
Inloggen
Sluiten

Beladen topper tegen AZ einde van derde blok aan wedstrijden

6 november 2021 00:52

Zondag staat er voor Feyenoord een competitietopper op het programma, aangezien dan de thuiswedstrijd tegen AZ op het programma staat. AZ kent echter een wisselvallig seizoen en staat op een tiende plaats in de Eredivisie. Donderdag wist het in de Conference League nog te winnen van het Roemeense CFR Cluj.

Feyenoord speelde al 43 keer eerder voor de Eredivisie in De Kuip tegen AZ. Daarvan wist het 27 keer te winnen, 6 keer gelijk te spelen en 10 keer werd er verloren. In het seizoen 1986/1987 werd met 8-0 de grootste zege ooit behaald. De laatste twee edities gingen echter verloren.

Voor Arne Slot zal het een beladen duel zijn, aangezien hij een verleden bij AZ heeft. Een jaar geleden was hij in Alkmaar nog de hoofdtrainer, maar werd ontslagen toen bekend werd dat hij met Feyenoord sprak over een contract. Assistent-trainer Marino Pusic onderging niet veel later hetzelfde lot.




Tags

eredivisie topper alkmaar arne cfr cluj conference kuip lot marino pusic slot wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda