Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Het was echt een vechtwedstrijd'

5 november 2021 00:05

Feyenoord heeft donderdagavond goede stappen gezet richting overwintering in Europa. Uit tegen 1. FC Union Berlin werd het 1-2 voor de Rotterdammers, waardoor ze met 10 punten fier bovenaan in de Conference League-poule staan. Aanvoerder Jens Toornstra sprak met ESPN over de door regen geteisterde wedstrijd:

“We hebben vandaag heel hard moeten werken voor het resultaat. We komen goed op voorsprong. Daarna wordt het echt een vechtwedstrijd; zij gaven veel lange ballen en veel tweede ballen. Het veld hielp ook niet echt mee. Het eerste halfuur lieten ze ons spelen waardoor wij de controle konden pakken. Daarna gingen zij meer druk zetten en werd het een vechtwedstrijd. Uiteindelijk zijn wij de gelukkige winnaar.”

In Berlijn stortregende het al de hele dag en dat was ook aan het veld te zien: “Het was geen gemakkelijke wedstrijd vandaag, dat wisten we ook al toen we het veld zagen. We hebben het voetballend geprobeerd, maar uiteindelijk toch moeten knokken en dat hebben we als team gedaan. De eerste, flinke stap naar overwintering is gezet. Zondag wacht AZ, dat wordt ook een belangrijke en moeilijke pot.”




Tags

vechtwedstrijd toornstra berlijn berlin conference espn fier geteisterde regen stortregende union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki