Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Ik dacht nog even dat ik zou missen'

4 november 2021 23:27

Lang stond het 1-1 in de uitwedstrijd tegen 1. FC Union Berlin. Tót doelman Luthe onderuit gleed en Cyriel Dessers gretig profiteerde van diens slippertje. De aanvaller scoorde de 1-2 voor zijn ploeg en daarmee de winnende, waardoor Feyenoord zichzelf ziet overwinteren in de Conference League. Met Veronica sprak de bevlogen invaller over zijn winnende treffer:

“Het werd een vechtwedstrijd waarbij het veld een grote rol speelde. Zowel het weer als het veld hebben ervoor gezorgd dat het een moeilijke wedstrijd werd. Zeker in de zestien was het heel glad. Bij mijn doelpunt kwam dat goed uit! Al dacht ik nog even dat ik zou missen omdat ik zelf ook een beetje uitgleed.”

Dessers had geen basisplaats, maar wist als invaller tóch zijn stempel te drukken op de wedstrijd. “Dat is het lot van een spits denk ik: de ene week ben je de held, de andere week ben je de anti-held. Dat vind ik ook zo mooi aan de spitspositie, je kunt je ook weer makkelijk uit de put halen. Ik heb bij Feyenoord nu al een paar mooie momenten mee mogen maken - zowel met het team als individueel - en daar ben ik nog niet klaar mee.”
Tags

dessers cyriel anti berlin bevlogen conference glad gleed lot luthe stempel union vechtwedstrijd veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.743 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment