Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord kan zich donderdag al verzekeren van overwintering

2 november 2021 14:12

Feyenoord kan donderdag een grote slag slaan in de weg richting overwinteren in Europa. Indien de uitwedstrijd tegen Union Berlin wordt gewonnen zal de ploeg al met anderhalve been in de volgende ronde staan. Het kan zelfs al zeker zijn indien Maccabi Haifa in Tsjechië weet te winnen van Slavia Praag.

Union Berlin is in de eigen competitie bezig aan een goede start en staat op de zesde plek in de Bundesliga. Afgelopen weekend ging het echter wel met 2-5 hard onderuit tegen koploper Bayern München.

Feyenoord speelde al 15 keer eerder in Duitsland voor een van de Europese toernooien. Een goede balans kent het daarin echter niet omdat slechts 2 van die eerdere ontmoetingen werden gewonnen. Het duel kende 6 keer geen winnaar, terwijl 7 keer werd verloren. De laatste zege was in 1998 toen met 1-3 werd gewonnen van VfB Stuttgart.




Tags

berlin union verzekeren bayern bundesliga duitsland haifa maccabi praag slavia stuttgart tsjechie vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer