Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'In de eindfase weet je dat hij met een gelukje moet vallen'

31 oktober 2021 14:56

In gesprek met ESPN moest Arne Slot bekennen dat hij hem kneep aan het einde. "In die eindfase waren we wel aan het drukken, maar we hebben niet veel honderd procent kansen gehad. Dan weet je dat hij met een gelukje moet vallen", aldus Slot. "Het voordeel is dat als je veel corners hebt, hij er ook een keer in kan gaan. Daarvoor waren we al een keer dichtbij. Dan heb je uiteindelijk geluk dat die bal zo binnenvalt, maar dat is natuurlijk ook de kwaliteit van Cyriel."

Gevraagd werd aan de trainer waarom Feyenoord het zo moeilijk had tegen Sparta. "Iedere uitwedstrijd is moeilijk, voor iedere club. Ook voor ons", zo gaf hij aan. "Het heeft ook te maken met de manier hoe Sparta speelt. Elke bal die ze hebben spelen ze lang en vechten ze voor de tweede bal. Als ze die dan weer hebben, brengen ze die achter onze achterhoede. Ik was dan ook heel tevreden dat we zo goed als niets hebben weggegeven."

Slot was ook tevreden dat zijn ploeg niet in een soort frustratie was komen. "Want dit soort wedstrijd kunnen in het algemeen tot veel frustratie lijden omdat ze niet leuk zijn om te spelen", zei hij daarover. "We zijn tot het einde blijven proberen om een goal te maken en gelukkig voor ons is dat gelukt."
Tags

slot arne gelukje sparta achterhoede binnenvalt corners cyriel espn kneep weggegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 4x je inleg terug als Feyenoord wint van Fortuna Sittard en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afc alireza bijlow boosters burgzorg danall derksen drama fortuna geertruida gemak gister hanegem heertjes heracles kuijt lichamelijk mischien nelson nijhuis pedersen pitbull ramesoe sinesterra sinisterra slot toornstra vakkiek var