Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Ik ben erg blij dat ik het team heb kunnen helpen'

31 oktober 2021 14:49

Cyriel Dessers gaf in gesprek met ESPN aan opgelucht te zijn na de winst tegen Sparta. "Ik ben erg blij dat ik het team heb kunnen helpen. Dit zijn heel fijne punten voor ons", aldus Dessers. "Na RKC heb ik een heel slechte nacht gehad. Daar heb ik echt twee, drie dagen last van gehad. Daarna heb ik de knop omgezet en dan moet je weer klaar zijn. Vandaag valt hij voor mijn voeten en schiet ik hem goed binnen, dus ik laat zien dat ik er goed op gereageerd heb."

De spits werd gevraagd of hij zelf zijn doelpunt kon omschrijven. "Ik kan het eigenlijk niet zo goed uitleggen. Ik had het gevoel dat die bal daar ging komen", zo gaf hij aan. "Ik deed helemaal niet mee met dat gedrang daar. Ik zag dat de doelman er nog even met zijn hand aanzat en toen had ik even stress, maar toen zag ik hem in het netje gaan en dan is het een heerlijk gevoel die ontlading."

In de kleedkamer was de ontlading ook groot na afloop. "Het was ook zo'n moeilijke wedstrijd", zei hij daarover. "Sparta was super stug en fel. Bij hun groeide de hoop en dat was bij ons iets minder. Als je dan op het einde nog zo kan winnen... Het was niet de mooiste wedstrijd, maar voor ons zijn dit echt top punten. Hier moeten we echt blij mee zijn en op naar donderdag."




Tags

dessers cyriel sparta aanzat espn gedrang knop netje omschrijven opgelucht rkc stress

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko intensiteit jong keo kompas kraaij kroes middenveldert praag rvc slot stengs tai timber trai ueda wieffer willykment woerts yoda