Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers bezorgt Feyenoord in blessuretijd winst in stadsderby

31 oktober 2021 14:09
Foto: Pro Shots

Cyriel Dessers bezorgt Feyenoord in blessuretijd winst in stadsderby; image source: Pro Shots

Feyenoord is tegen Sparta ontsnapt aan puntverlies. Na een zwakke wedstrijd zorgde Cyriel Dessers in blessuretijd dat Feyenoord de stadsderby alsnog winnend af wist te sluiten.

Het duel op Het Kasteel kwam maar moeizaam op gang. Van gevaar voor beide doelen was nauwelijks sprake. Pas in de laatste minuut van de eerste helft kreeg Feyenoord kansen. Sparta-doelman Okoye ging in de fout bij een schot van Luis Sinisterra, maar die inzet ging net over het doel. Diezelfde keeper redde vervolgens op een schot van Jahanbakhsh.

Na rust kwam er aanvankelijk een veel beter Feyenoord voor de dag. Al snel volgden goede kansen voor Bryan Linssen en opnieuw Sinisterra, maar zij vonden steeds de doelman op hun weg.

De storm van Feyenoord ging echter liggen. Ondanks dat de ploeg wel bleef aandringen leek er gevreesd te moeten worden voor puntverlies tegen de stadsgenoot. Invaller Cyriel Dessers dacht daar in blessuretijd echter anders over. Uit een corner schoot hij in de verre hoek binnen en dat zorgde voor veel ontlading bij de spelers en in het uitvak.

Feyenoord moest hard werken voor de overwinning, maar wist deze uiteindelijk wel volkomen terecht binnen te slepen. Door de zege blijft het dan ook uitstekend bovenin meedraaien. De achterstand op koploper Ajax is nog maar één verliespunt.




Discussieer mee op de forums


Tags

cyriel dessers stadsderby bezorgt sinisterra sparta aandringen bryan gevreesd jahanbakhsh linssen okoye ontsnapt uitvak verliespunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda