Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon van Bodegom: 'We waren heel erg ver met een investeringsgroep'

27 oktober 2021 15:01
Foto: Pro Shots

Toon van Bodegom: "We waren heel erg ver met een investeringsgroep" ; image source: Pro Shots

De bedreigingen richting onder meer Mark Koevermans heeft er voor gezorgd dat Feyenoord nog geen externe investeerders heeft gevonden. Dat onthulde RvC-voorzitter Toon van Bodegom op de persconferentie van woensdag. "We waren heel erg ver met een investeringsgroep. We waren eigenlijk al aan het afronden", aldus Van Bodegom. "Op moment dat er toen dat rondje was langs de huizen bij onder andere Van Benthem en Koevermans."

Van Bodegom ging verder: "Ze zagen het toen als dreigend en de betreffende groep heeft zich toen teruggetrokken. Die supporters wisten waarschijnlijk niet dat die gesprekken met investeerders er waren, maar er is een casuaal verband tussen het afzeggen van de investeerders en het rondje langs de velden."
Tags

bodegom investeringsgroep koevermans rondje afronden afzeggen benthem casuaal huizen rvc teruggetrokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tot de laatste cent deze schade op die hooligans cq criminelen verhalen. Ze maken onze club zo dus kapot en denken met die 3 werkende hersencellen dat ze het omgekeerde deden. Opsporen en straffen. Zijn er connecties met de harde kern dan ook daar knetterhard ingrijpen.
+1/-0

2 jaar geleden
Naar mijn niet het juiste moment om dit soort dingen te ventileren...het is verschrikkelijk wat er gebeurt is maar een en een is niet altijd twee....
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Feyenoord City weg, investeerders weg, straks beste spelers (o.a. Til, Sanesi, Malacia) weg. De toekomst van Feyenoord ziet er dankzij de "supporters" weer fantastisch uit.
+1/-0

2 jaar geleden
Als we prutser van Bodegom moeten geloven dan is het mislukken van Feyenoord City volledig op het conto te schrijven van 10 a 15 hooligans waarvan niet eens vast is gesteld of die iets met Feyenoord te maken hebben ..... Zooooo typisch dit prutswerk en dan die mafkees van 'n jurist die er naast zat en die duidelijk geen idee heeft wat er bij de toegangspoorten allemaal gebeurt! Ook het schandelijke gebeuren met de bestuurders van Union Berlin had Feyenoord allang voor kunnen zijn. Immers wie 'n aantal jeugd wedstrijden heeft gezien van Feyenoord O21 en O18 had tussen de commentaren kunnen lezen dat er oproepen bij zaten om duitse supporters op te zoeken .... Slaap lekker RvC en advocaatje van niks. Feyenoord wordt al jaren belaagd door externe gelukszoekers die het vooral interessant vinden staan op hun cv ... Weg met die sukkels
+1/-0

2 jaar geleden
Ik weet het niet hoor maar het vertrek van Koevermans mede als gevolg van wangedrag van zich supporters noemende malloten is bijzonder kwalijk.

De kwaliteiten van Koevermans zijn mij niet duidelijk geworden tijdens zijn aanstelling als directeur maar daarvoor zit ik er wellicht te ver van af.

Nu roepen dat de malloten verantwoordelijk zijn voor het afhaken van investeerders is makkelijk en zonder bevestiging van de betreffende investeerders niet te checken.

Ben ik dan wantrouwend richting de RVC, nou eerder gezond sceptisch lijkt mij.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment