Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Koevermans stapt op bij Feyenoord

27 oktober 2021 08:43 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Mark Koevermans stapt op bij Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt via de officiële website dat algemeen directeur Mark Koevermans per 1 december opstapt bij de club. De voornaamste reden is dat hij vanwege een reeks van incidenten niet langer het gevoel heeft goed te kunnen functioneren en beslissingen kan nemen, zonder zich af te hoeven te vragen of dit impact heeft op zijn eigen veiligheid en die van zijn gezin.

Koevermans kwam in 2009 als commercieel directeur naar Feyenoord. Bijna twee jaar geleden werd hij officieel benoemd als algemeen directeur, nadat hij al enkele maanden die functie op interim-basis had vervuld. Feyenoord zal later met een persconferentie komen waarin alles nader wordt toegelicht.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

koevermans toegelicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Triest dat iemand op basis van een andere mening moet opstappen... Kan niet bepalen of het voor of achteruit gang word . Gaat het ook niet om nu ..het is zo ie zo een achteruit gang als je op basis van geweld of andere agressiviteiten een beleid moet gaan voeren ...
+1/-0

2 maanden geleden
Bottomline is Koevermans niet in staat geweest te leveren waarvoor hij is aangesteld.

De ingezette koers in sportief opzicht lijkt vooralsnog prima, de organisatie lijkt flink te zijn gereorganiseerd. En dat was nodig.

Maar het contact met de achterban (Het Legioen) is erop achteruit gegaan, het nieuwe stadion is nog altijd niet gefinancierd en vooral; het draagvlak is alleen maar minder geworden.

De reden van zijn vertrek is verschrikkelijk, misselijkmakend. Ik schaam me kapot dat er personen zijn die uit naam van Feyenoord-supporters (waar ik mezelf ook onder schaar) Koevermans en zijn gezin op zodanige wijze hebben bedreigd dat hij gedwongen is te vertrekken. Dit soort lui dienen vervolgd te worden, en maximaal bestraft.

Dit kent alleen maar verliezers, al zullen er groepen zijn die dit als overwinning vieren. Dat zegt veel meer over hen, dan over wie dan ook.
+1/-0

2 maanden geleden
Hebben jullie nu je zin? Ga je schamen!!
Al van af 1993 heb ik een seizoenkaart van deze mooie club.
Er zijn blijkbaar lui, die zich supporter noemen,
Niets is minder waar volgens mij. Deze lui voor altijd weren
bij voetbalwedstrijden, op welk niveau dan ook.
Succes Mark Koevermans, hopelijk vind je een club, waar je
wel welkom bent.
+0/-0

2 maanden geleden
Met dank aan good old Willem van Hanegem die voorop liep bij het afkraken van Feyenoord City. Wat hebben die belegen oud-Feyenoorders de club ongelofelijk veel schade toegebracht met hun gestook.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Wat een BS is je opmerking zeg. Niemand van oud-feyenoorders heeft hier maar een nano=procent mee te maken. Tuig van de richel heeft dat. Puur tuig. En hun acties moeten knetterhard veroordeeld worden. Dat is de enige juiste reactie. Van Hanegem mede-verantwoordelijk houden is gewoon ridicuul.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Niks 'opstoken'. Laten we vooral niet doen alsof het geven van een mening over een bepaald onderwerp betekent dat je verantwoordelijk bent voor gestoorde onverlaten die op hun beurt personen in hun prive-omgeving bedreigen.

Zo kunnen we alles met elkaar linken. Er is hier overduidelijk een grens over gegaan en niemand anders dan de daders dragen daar verantwoordelijk voor.

Willem van Hanegem is geen voorstander van Feyenoord City en dat is zijn goed recht. Hij roept niemand op de voorstanders van dit plan te bedreigen, laat staan hun gezinnen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Willem van Hanegem is niet zomaar iemand. Natuurlijk mag hij zijn mening hebben maar gezien zijn aanhangerschare vind ik het onverstandig zijn persoonlijke mening die niet op kennis van zaken geschoold is, in de media te verkondigen. Dat is mijn persoonlijke mening, iedereen mag er een andere mening op nahouden.
+1/-0

2 maanden geleden
Het is een algemeen maatschappelijk probleem dat al voor de corona ontstond en nu men alles wat nonsens is Heilig verklaren kan een extra dimensie krijgt, hufterig asociaal oerend dom gedrag krijgt z'n kans. Of Feyenoord City er komt heeft er niets mee van doen, het had net zo goed kunnen gaan over de kleur van je schoenen of een discussie of de aarde misschien plat is. Het is niet zomaar dat in de provincie supporters een wedstrijd kunnen stilgelegd krijgen of vanwege religie-kul een vaccin skippen. Het gezonde verstand is uitgeschakeld.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.104 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza bestlander bijlow burgzorg code covid danall derksen dessers drama fortuna geertruida gemak gevaccineerd hanegem heertjes hendriks heracles jahanbakhsh jansen lichamelijk marciano nelson ramesoe regering sinesterra slot toornstra vakkiek