Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We hebben een goede uitwedstrijd gespeeld'

24 oktober 2021 17:43

Feyenoord heeft zondagmiddag een zwaarbevochten 2-3 overwinning behaald op SC Cambuur. Via doelpunten van Bryan Linssen, Fredrik Aursnes en Tyrell Malacia werden de Leeuwarders verslagen. De Rotterdammers hadden genoeg kansen om meer doelpunten te maken, maar het bleef tot het eind spannend. Arne Slot zei bij ESPN dat hij het desondanks een goede wedstrijd van zijn ploeg vond.

“Zeker in de fase na de 2-3 krijg je genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen. Dit is wel wat je krijgt met twee aanvallend ingestelde trainers, met voor mij een heel mooi eindresultaat. Ik denk dat we niet overdreven goed begonnen. We krijgen vanuit de counter de 0-1 tegen, maar daarna hebben we ons goed hersteld. In de beginfase was Pedersen te veel de spelmaker. Dat deden we na rust een stuk beter. Maar toen was het ineens toch 2-2. Ik denk wel dat wij de beste kansen hebben gehad en een goede uitwedstrijd hebben gespeeld. Het gevoel is een beetje opgekropte frustratie van de laatste weken. We hebben weer zoveel kansen en geven makkelijk doelpunten weg. Dan ga je toch vrezen voor een tegengoal, zoals tegen RKC of Vitesse. Gelukkig hielden we het dicht op het einde en wonnen we met 2-3. Dit is een fase in het seizoen en dat zal niet altijd zo blijven.”

Vervolgens ging Slot kort in op zijn terugkomst bij Cambuur: “Ik vind het sowieso leuk om bij een oude club terug te komen, waar ik goed ben weggegaan. Dan is het wel prettig als je winst. Ik heb hier heel fijn gewerkt met een hele fijne hoofdtrainer en organisatie.”

Matchwinner vandaag was Tyrell Malacia. Over zijn spel was Slot tevreden: “Ik vond hem afgelopen donderdag heel goed spelen en vandaag was hij ook betrokken bij aanvallende momenten. Soms zit er een slordigheid tussen. Ik heb vandaag gezien dat hij op bepalende momenten goed stond te verdedigen en dat hij in lastige situaties het balbezit wist te behouden.”




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne cambuur malacia tyrell aursnes beginfase bepalende bryan counter eindresultaat espn fredrik leeuwarders linssen matchwinner opgekropte pedersen rkc slordigheid vitesse zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda