Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Ik voelde meteen dat ik hem goed raakte'

24 oktober 2021 17:24

Met een prachtig afstandsschot bezorgde Tyrell Malacia Feyenoord zondagmiddag de overwinning. Het was een zware wedstrijd in Leeuwarden, waarin Feyenoord vooral meer had moeten doen met de gekregen kansen, zo gaf Malacia aan bij ESPN.

Hij begon over zijn eigen rol vandaag: “In de opbouw hadden we bepaalde dingen afgesproken en daar kwam ik niet heel veel in voor. Het was vooral op de helft van SC Cambuur, waar ook mijn goal uit kwam. Toen ik de bal raakte, wist ik dat het goed was. Je moet alleen nog hopen dat ie erin gaat. De keeper raakte hem nog wel aan, maar gelukkig ging hij erin. Verder lag het vandaag vooral aan onszelf. We kunnen ons vooral verwijten dat we niet meer hebben gescoord. Ik zit heel lekker in mijn vel en ik hoop dat we nu deze stijgende lijn door kunnen zetten.”
Tags

malacia tyrell bezorgde cambuur espn opbouw stijgende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment