Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Mijn rug is naar de klote door dit kunstgras'

24 oktober 2021 16:41

Feyenoord boekte zondagmiddag een 2-3 overwinning op SC Cambuur. In Friesland kwam Feyenoord op voorsprong via Linssen, waarna de thuisploeg terugkwam via Sambissa. Via Aursnes, weer Sambissa en Malacia wonnen de Rotterdammers uiteindelijk met 2-3. Na afloop gaf Bryan Linssen zijn mening over de wedstrijd bij ESPN.

Met een knappe kopgoal zette Linssen zijn ploeg op 0-1: “Ik zag de bal komen en gooide me ervoor. Ik heb hem zelf eigenlijk niet de goal in zien gaan, maar ik hoorde dat het een goal was. Ik kop hem goed binnen, het was geen makkelijke goal. Maar we geven vandaag weer te makkelijk goals weg, zeker die tweede. Daarnaast maken we onze kansen zelf niet af en daardoor hou je hun in de wedstrijd. Zeker met dat publiek erachter.”

Ook ging Linssen nog in op de 1-2, andere kansen en het kunstgras: “Ik zie dat hij hem over de zijlijn kopte en ik stond al klaar om die inworp te nemen. Het moment was ideaal, zo vlak voor rust. In de laatste seconde hoorde ik van alle kanten keeper uit de goal. Ik wist het ook allemaal niet meer, m’n rug is naar de klote door het kunstgras en ik ben niet meer de jongste. Je speelt heel af en toe op kunstgras en als je dan af en toe al wat klachten hebt, helpt dat zeker niet. Nu even laten verzorgen en dan weer twee en een half uur terug.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan sambissa aursnes cambuur espn friesland gooide inworp kopgoal malacia verzorgen zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki