Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Kansen afmaken is een puntje van aandacht'

24 oktober 2021 16:40

Ondanks een kansenverhouding die ruim in het voordeel van Feyenoord was, won het slechts met 2-3 bij SC Cambuur. De ploeg had het zichzelf een stuk makkelijker kunnen maken, maar de drie punten zijn het belangrijkste. Toornstra gaf bij ESPN lachend aan dat zijn maatje Bryan Linssen er vandaag wel eentje meer had mogen maken.

“Bryan had denk ik geen zin vandaag, haha. Het was toch lastig vandaag. Cambuur is een goed voetballende ploeg, maar de eerste helft hadden we onder controle. De tweede goal voor ons viel op een heel goed moment en dan is het zonde dat je dat weer weggeeft na rust. Via een wereldgoal van Tyrell slepen we hem uiteindelijk over de streep.”

Op de vraag of Feyenoord de wedstrijden eerder had moet beslissen, was Toornstra duidelijk: “Vandaag zeker. Vorige week tegen RKC was het hetzelfde verhaal. Dat is wel een puntje van aandacht. De meeste jongens bij ons houden alle wedstrijden goed vol. Door dit resultaat wordt dat een stuk makkelijker, dat motiveert zeker.”




Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra puntje bryan cambuur espn kansenverhouding linssen maatje rkc tyrell weggeeft wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda