Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verloor nog nooit een officiële wedstrijd van Cambuur

23 oktober 2021 11:03

Zondagmiddag komt Feyenoord alweer in actie, want op het kunstgras in Leeuwarden wacht de uitwedstrijd tegen Cambuur. De promovendus is uitstekend aan het seizoen begonnen en staat na negen speelrondes op een tiende plaats. Wel hebben ze de meeste tegendoelpunten van alle clubs in de Eredivisie, wat vooral komt door een grote nederlaag in Amsterdam.

Feyenoord speelde zeven keer eerder in Friesland tegen Cambuur voor de Eredivisie en verloor nog nooit. Zes keer wist het te winnen, terwijl het duel één keer in een gelijkspel eindigde. In het seizoen 1998/1999 werd met 1-5 de grootste zege ooit behaald, terwijl de laatste editie in 2015/2016 met 0-2 werd gewonnen.

Ook speelde Feyenoord twee keer in de beker tegen Cambuur. Ook die duels werden in winst omgezet. De laatste keer was in december 2019. Met heel veel moeite werd destijds met 1-2 gewonnen. Door een eigen goal in de slotfase wist Feyenoord de winst naar zich toe te trekken.




Tags

cambuur eredivisie editie friesland promovendus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda