Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'We hadden wel met 5-1 kunnen winnen'

21 oktober 2021 23:17

Een klassieke Bryan Linssen goal. Zo kun je de 2-0 van Feyenoord tegen Union Berlin wellicht het best omschrijven. Druk zetten op de verdediger en slim gebruik maken van je lichaam, de bal ontfutselen, en vervolgens heel koeltjes de keeper passeren. Tegenover ESPN liet hij vooral doorschemeren dat het echt een teamprestatie was.

“Het was een lekkere avond, zeker. We hebben aardig wat kansen gehad, dus we hadden wel met 4-1 of 5-1 kunnen winnen. Ik weet niet zeker of ik een overtreding maakte bij de 2-0. De ene scheidsrechter fluit ervoor en de ander niet. Hoe vaak word ik niet zo in mijn rug geduwd door een verdediger? Ik vind dat het kon.”

Door zijn doelpunt liet Linssen opnieuw zien dat hij goed tot zijn recht komt in de spits: “Ik ben nu helemaal gewend om in de spits te spelen en voel mezelf ook geen linksbuiten meer. Als je vandaag onze teamspirit ziet, dat zit echt goed. We willen elkaar altijd helpen en dat toont echt aan dat we een team zijn. We staan er nu heel goed voor, maar we zijn er nog lang niet. Vorig jaar konden we ook in de laatste wedstrijd nog overwinteren, maar dat lukte toen ook niet. We moeten dus scherp blijven.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan berlin espn geduwd koeltjes linksbuiten omschrijven ontfutselen passeren teamprestatie teamspirit union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave