Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: 'Avondwedstrijden in De Kuip zijn geweldig'

21 oktober 2021 23:16

Na de 3-1 overwinning van Feyenoord op Union Berlin was Alireza Jahanbakhsh uitgelaten bij ESPN. De aanvaller, die met een tikker de 1-0 liet aantekenen, gaf lachend aan dat hij wellicht altijd maar ‘s-avonds moet spelen. Daarmee doelde de Iraniër op de eerdere avondwedstrijden waarin hij zijn stempel goed kun drukken.

“De blijheid overheerst natuurlijk. Deze overwinning was erg belangrijk. De avondwedstrijden zijn erg goed voor ons. We wisten dat het vandaag lastig ging worden, maar we waren goed gefocust en hebben veel kansen gekregen. Het gevoel bij een avondwedstrijd lijkt gewoon wat anders te zijn. Ik speel dan zelf ook het liefst. De fans lijken dan ook voor nóg meer sfeer te zorgen. De laatste paar wedstrijden was ik ongelukkig met de kansen, maar vanavond lukte het eindelijk. Ik ben blij dat ik heb kunnen scoren, daar was ik de laatste wedstrijden echt mee bezig. Ik heb wat ongelukkige wedstrijden gespeeld en dat komt misschien wel door de vele wedstrijden. Ik had twee jaar nauwelijks gespeeld en nu speel ik twee keer per week, ook voor mijn land. Ik probeer mijn uiterste best te doen, zeker voor de supporters. Deze mensen staan elke wedstrijd achter ons en dat is fantastisch.”




Discussieer mee op de forums


Tags

avondwedstrijden alireza jahanbakhsh kuip aantekenen avondwedstrijd berlin blijheid espn iranier overheerst stempel tikker uiterste uitgelaten union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki