Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Trots op hoe we verdedigd hebben'

21 oktober 2021 23:15

Feyenoord heeft donderdagavond een zeer belangrijke en knappe overwinning op FC Union Berlin geboekt. In een kolkende Kuip stond er na 90 minuten 3-1 op het scorebord. De doelpunten kwamen van de voorhoede-spelers Jahanbakhsh, Linssen en Sinisterra. Na afloop was Arne Slot lovend bij ESPN.

“Ik ben blij met de manier waarop we verdedigd hebben. Union zette onze verdediging constant op scherp, en we stonden daarop erg goed. We wisten dat het een tegenstander is die weinig kansen nodig heeft om te scoren, en dat bleek ook vandaag weer. Ik ben trots op hoe we verdedigd hebben. Wij hebben vele kansen gecreëerd en dat is niet gebruikelijk tegen Union. Je kan niet elke kans die je krijgt erin schieten, maar het vervelende is dat onze tegenstanders dat de laatste weken vaak wel doen. In de tweede helft hadden we mazzel bij die kans van Becker. Als die erin viel krijg je weer een Vitesse of RKC scenario. Vandaag, zeker met Luis erbij, hebben we veel kansen gecreëerd.”

Vooruitkijkend naar de komende wedstrijden was Slot duidelijk: “We krijgen nu twee uitwedstrijden bij Berlin en in Praag. Het is een groep waarin iedereen van elkaar lijkt te kunnen winnen. Het is gunstig dat Maccabi Haifa vandaag heeft gewonnen van Slavia Praag. Maar dat betekent ook dat we zéker nog niet kunnen denken dat we al een ronde verder zijn.”




Tags

slot verdedigd arne union berlin praag espn haifa jahanbakhsh kolkende kuip linssen maccabi mazzel rkc sinisterra slavia vitesse voorhoede vooruitkijkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda