Transparent
Inloggen
Sluiten

Reiss Nelson: 'Minuten geleidelijk op gaan bouwen'

16 oktober 2021 19:07

Bij Feyenoord maakte Reiss Nelson vandaag zijn officiële debuut. Hier was de aanvaller uiteraard erg blij mee, gaf hij aan bij ESPN: “Ik was heel blij om mijn eerste minuten te maken. Ik ben blij dat ik bij het team zit. Het was moeilijk om binnen te komen en nog niet te kunnen spelen. De sfeer hier is zo geweldig, dan wil je het liefst meteen spelen. Dat dat vandaag eindelijk kon was geweldig. Het enthousiasme van de fans geeft me enorm veel vertrouwen.”

Om vervolgens kort in te gaan op zijn samenwerking met Tyrell Malacia: “We hebben al een paar keer tegen elkaar gespeeld bij de nationale elftallen. Hij is een hele fijne speler om achter je te hebben. Daar ben ik tevreden over. Ik voel me 100% fit en ik ben blij dat ik nu geleidelijk aan mijn minuten kan gaan opbouwen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

nelson reiss espn malacia opbouwen tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda