Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We gaven niet de energie die we kunnen geven'

16 oktober 2021 18:36

In de eerste helft zette hij zijn ploeg op een 1-0 voorsprong en daarna leek Feyenoord op rozen te zitten. Het werd echter een andere wedstrijd dan gepland, want RKC Waalwijk toonde zich een stugge tegenstander en hield Feyenoord op 2-2. Aanvoerder Jens Toornstra baalde enorm van dit puntenverlies, gaf hij aan bij ESPN.

“We maken het onszelf heel lastig. We komen na een half uurtje op voorsprong en in het kwartier daarna was het veel te gemakzuchtig. Dan ga je met 1-2 rusten en dan moet je echt gas geven de tweede helft. Hij valt een paar keer wel goed, maar hij wilde er niet in. Ik denk dat we te gemakzuchtig waren en niet de energie gaven die we kunnen geven. In het laatste kwartier heb je het daarom extra lastig. Dat doet je de das om. RKC stond heel verdedigend en stug en misschien misten we daarin de creativiteit van Luis. Het was het net niet vandaag. Deze wedstrijd hadden we moeten winnen, zeker thuis.”
Tags

toornstra gemakzuchtig rkc baalde das espn puntenverlies rozen uurtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.226 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dijk dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs veerman wieffer wijnaldum