Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'De hele eerste helft was echt heel goed'

1 oktober 2021 00:57

Bryan Linssen was in gesprek met ESPN vooral zeer te spreken over het spel voor rust. "De hele eerste helft was echt heel goed", aldus Linssen. "Op het veld was het ook genieten. We zaten overal bovenop. Dat was gewoon heerlijk."

In de tweede helft ging het vervolgens minder. "Toen waren zij ook beter. Voetballend waren zij toen ook een heel stuk beter. Toen zag je wel dat het gewoon een heel goede ploeg was", zo gaf hij aan. "We kregen er niet zoveel druk meer op en toen was het vooral tegenhouden."

Feyenoord liet zich na rust veel terugzakken. "Maar dat kwam ook door de tegenstander", zei hij daarover. "Je wil dat niet, maar soms wordt je daartoe gedwongen. Het is belangrijk dat je daar niet van in de war gaat, elkaar helpt en gewoon doorgaat. Of het nu moeilijk is of niet. De tweede helft was moeilijk, maar we staan uiteindelijk wel met de winst."




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan espn tegenhouden terugzakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer