Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Het was in de tweede helft heel zwaar'

1 oktober 2021 00:53

In gesprek met ESPN gaf Tyrell Malacia aan dat het in de tweede helft heel zwaar was. "In de eerste helft waren we in het druk zetten heel goed, zodat we in de omschakeling veel kansen creëerden en ook aan de bal goed waren. In de tweede helft zag je bij ons de vermoeidheid", aldus Malacia. "Het was toen meer een beetje tegenhouden en af en toe de counter zoeken."

Bang dat het nog mis zou gaan was de international niet. "Met de steun van de Feyenoord-supporters in je rug gaf dat zo veel energie op een gegeven moment. Dan kun je het niet meer weggeven", zo gaf hij aan.

Malacia was bij beide goals betrokken en wist bovendien de gelijkmaker te voorkomen. "Het ging wel lekker ja", zei hij daarover.




Tags

malacia tyrell counter creeerden espn omschakeling tegenhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki