Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcos Senesi: 'Ik ben blij met de club'

29 september 2021 15:04
Foto: Pro Shots

Marcos Senesi: "Ik ben blij met de club"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van woensdag gaf Marcos Senesi aan zich niet bezig te houden met de berichten over een eventueel nieuw contract bij Feyenoord. "Mijn zaakwaarnemer houdt zich met die zaken bezig", aldus Senesi. "Ik hou me bezig met Feyenoord. Ik focus me op de club en doe wat het belangrijkste is: voetballen."

De Argentijn staat wel zeker open voor een langer verblijf in De Kuip. "Ik ben blij met de club. Ik heb nog een contract voor twee jaar. Dit zijn verder zaken die mijn zaakwaarnemer afhandelt", zo gaf hij aan.

Senesi hoopt uiteindelijk wel in het Argentijnse elftal te komen. "Ik werk daar ontzettend hard voor. Ik voel ook het vertrouwen dat als de kans komt ik er klaar voor ben. Dat laat ik hier bij Feyenoord ook zien", zei hij daarover. "Ik heb ook met een paar mensen van de Argentijnse bond gesproken. Ze volgen mij. Ik ben er van overtuigd dat als ik de kans krijg ik die kan grijpen."
Discussieer mee op de forums


Tags

senesi afhandelt kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen aursnes cognitieve coolen dessers disney docu documentaire hedendaagse hulshoff jeugdtrainers jong kaders koevermans kuijt kuip malacia molde noud our post slot spelintenties spelprincipes stam vakkiek willykment wolf