Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Scoren in De Kuip is wel een mooi gevoel'

26 september 2021 00:51

In gesprek met ESPN gaf Cyriel Dessers aan blij te zijn met zijn eerste treffer in De Kuip. "Dit is wel een mooi gevoel. Dat kan ik wel zeggen", aldus Dessers. "Het is ook fijner om zo'n goal te maken als dat je achter staat. Van dit moment kon ik wel genieten."

Het was voor de spits niet helemaal een opluchting. "Het is sowieso fijn om te scoren. Het is niet per se een opluchting", zo gaf hij aan. "Ik wist wel dat ik een keer zou gaan scoren in De Kuip, maar dat het al zo snel is, is wel fijn. Op zo'n moment kun je zeker wel jouw moment pakken en er van genieten."

Dessers begreep het gevoel van Guus Til wel, die na de wedstrijd ook geïrriteerd was. "Maar als je een ploeg bent die bovenin wil meedraaien, moet je gewoon blij zijn met deze drie punten", zei hij daarover. "Het kan niet altijd 4-0 zijn of met fantastisch voetbal van de eerste tot de negentigste minuut. Het is niet goed dat je drie goals tegen krijgt in eigen huis, maar als je er zelf vijf maakt, moet je gewoon blij zijn en die punten in de tas pakken."
Discussieer mee op de forums


Tags

dessers kuip cyriel espn geirriteerd negentigste tas til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen aursnes cognitieve coolen dessers disney docu documentaire hedendaagse hulshoff jeugdtrainers jong kaders koevermans kuijt kuip malacia molde noud our post slot spelintenties spelprincipes stam vakkiek willykment wolf