Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'We hebben als team echt karakter getoond'

26 september 2021 00:46

Orkun Kökcü gaf in gesprek met ESPN aan dat Feyenoord een moeizame avond kende. "We beginnen op zich wel goed en komen goed op 2-0 voor. Daarna verzakken we eigenlijk en staan we met rust 2-2. Dat is een baalmoment", aldus Kökcü. "In de kleedkamer zeiden we nog dat we onze rug moesten rechten. Er was nog niets aan de hand en we moesten gewoon door denderen. Maar dan wordt het ook nog 2-3 en dan wordt het lastig. Maar we hebben als team echt karakter getoond."

De middenvelder was na die derde tegentreffer niet direct bang dat het niet meer goed zou komen. "We hadden toen wel het overwicht, maar het was echt breien. Maar je weet dat de kansen nog gingen komen en die maken we dan ook af. Dan is het 5-3", zo gaf hij aan.

Zelf opende Kökcü vanaf de strafschopstip de score. "In de voorbereiding had ik tegen Werder Bremen al een penalty genomen en sinds die tijd hebben we geen penalty meer gehad. Maar al die tijd stond ik wel op één", zei hij daarover. "Er is wel een lijstje, maar we hebben geen penalty meer gehad."
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu baalmoment breien bremen denderen espn verzakken werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen aursnes cognitieve coolen dessers disney docu documentaire hedendaagse hulshoff jeugdtrainers jong kaders koevermans kuijt kuip malacia molde noud our post slot spelintenties spelprincipes stam vakkiek willykment wolf