Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Ik weet niet waar we het vandaan halen, echt ongelofelijk'

26 september 2021 00:41

In gesprek met ESPN gaf Guus Til aan opgelucht te zijn. "Dit moest van heel ver komen. In de rust zeiden we nog dat we nog 45 minuten hadden in eigen huis en dat moest in principe genoeg zijn. Dan krijg je nog die derde om je oren...", aldus Til. "Ik had het bij wijze van al bijna opgegeven. Ik weet niet waar we het vandaan halen, echt ongelofelijk."

Feyenoord kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong, maar gaf die weg. "Dat vond ik ook zo bizar", zo gaf hij aan. "Met alle respect, maar als je als Feyenoord zijnde met 2-0 voor komt, mag je nooit meer met 2-3 achter komen. Misschien is het gemakzucht. Twee standaardsituaties en daar moeten wij altijd opletten. Die spelhervattingen zijn bij ons nog geen succes."

Uiteindelijk was het Til die het besliste in het voordeel van Feyenoord. "Hij valt ook twee keer gewoon goed", zei hij daarover. "Het is lekker dat ik nu deze week vier keer gescoord heb, maar ik ben eerder geïrriteerd dat we hier nog 5-3 gewonnen hebben. Ik vind dat echt niet kunnen. Het is ontzettend positief dat we nog hebben gewonnen, maar 5-3 als je met 2-0 voor staat. Kom op hé."




Tags

til besliste bizar espn gemakzucht opgegeven opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer