Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Mooi dat het stadion nu daadwerkelijk weer vol zal zitten'

24 september 2021 13:55

Op de persconferentie van vrijdag gaf Arne Slot aan uit te kijken naar een volledig volle Kuip tegen NEC. "Als je ziet waar we vandaan komen is het mooi dat we gefaseerd weer terug zijn gegaan naar normaal en normaal is dat het stadion van Feyenoord vol zit", aldus Slot. "Maar dat gevoel had ik woensdag ook al en als ik in Eindhoven om me heen keek dacht ik ook dat het al aardig vol zat. Mooi dat het nu daadwerkelijk weer gaat gebeuren."

Of de sfeer daardoor ook nog beter zal zijn weet de trainer niet. "Het is moeilijk in te schatten, daar zal ik zelf achter moeten komen", zo gaf hij aan. "Ze maken nu ook al heel veel lawaai. Als dat nog meer kan zou dat hartstikke leuk zijn, maar de steun die we tot op heden hebben ervaren was ook al uitstekend."
Tags

slot arne gefaseerd kuip lawaai schatten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen aursnes cognitieve coolen dessers documentaire hedendaagse hulshoff jeugdtrainers jong kaders koevermans kuijt kuip malacia molde noud our persie piramide slot spelintenties spelprincipes stam thema vakkiek willykment wolf