Transparent
Inloggen
Sluiten

Aansluiting bovenin moet tegen promovendus NEC behouden blijven

24 september 2021 13:32

Zaterdagavond komt Feyenoord alweer in actie als de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma staat. De promovendus kent een aardige start van het seizoen en bezet na zes speelrondes de tiende plaats. Woensdag gingen de Nijmegenaren echter wel met 0-3 onderuit tegen FC Utrecht.

Feyenoord speelde al 40 keer eerder in De Kuip tegen NEC voor de Eredivisie. Daarvan wist het tot nu toe 28 keer te winnen, speelde het 8 keer gelijk en verloor 4 keer. De grootste zege is 6-1 en dat lukte in de seizoenen 1973/1974 en 1983/1984. In 2017 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst en toen werd met 4-0 gewonnen.

Aan de zijde van NEC speelt Calvin Verdonk, die zijn jeugdopleiding bij Feyenoord doorliep. De linksback kwam uiteindelijk tot 19 officiële wedstrijden in het eerste elftal.
Tags

promovendus eredivisie kuip nijmegenaren utrecht verdonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen aursnes cognitieve coolen dessers disney docu documentaire hedendaagse hulshoff jeugdtrainers jong kaders koevermans kuijt kuip malacia molde noud our post slot spelintenties spelprincipes stam vakkiek willykment wolf