Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Knap dat ze met deze intensiteit hebben gespeeld'

22 september 2021 23:38

Feyenoord heeft woensdagavond verdiend gewonnen van sc Heerenveen. In eigen Kuip werd het 3-1, waarbij het team van Slot met vlagen goed voetbal liet zien. De oefenmeester is tevreden met zijn ploeg en praat daarover met ESPN:

“Als je zondag in EIndhoven gespeeld hebt, is het heel lekker als je de volgende wedstrijd vroeg op voorsprong komt. Ik vond het heel knap dat ze het na zondag met deze intensiteit 90 minuten vol hebben gehouden. Ik werk natuurlijk nog niet zo lang met dit team, dus het is even zien hoe we reageren op zulke wedstrijden. Ze moesten er energie in stoppen om Heerenveen het voetballen onmogelijk te maken en dat hebben ze gedaan.”

De trainer was ook lovend over de inzet van Orkun Kökcü: Ik vond dat Kökcü heel erg goed heeft gespeeld. Hij heeft veel energie in de wedstrijd gestopt, was heel zuiver aan de bal en zette veel druk. Dus dat heb ik ook even geroepen.”

Over de intensiteit en het spelverloop reageerde Slot tenslotte: “Het is een intensieve manier van spelen, maar volgens mij vindt iedereen dit leuk. Ook de supporters. We hebben in deze wedstrijd wel meer weggegeven dan in andere wedstrijden, dus het is niet gek dat we een tegengoal hebben gekregen. Gelukkig zijn we beloond met een mooie goal van Linssen en een overwinning!”
Discussieer mee op de forums


Tags

intensiteit slot arne heerenveen kokcu espn kuip linssen oefenmeester spelverloop vlagen weggegeven zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne arnesen bannis buitenspelers dessers diallo disney documentaire haps hassel jong koevermans kuijt kuip lege linssen nelson north noud pedersen portemonnee rkc senesi slot trauner vakkiek willykment wolf