Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'We hebben vandaag op intensiteit gewonnen'

22 september 2021 23:32

Feyenoord heeft woensdagavond met 3-1 gewonnen van sc Heerenveen. Waar spits Bryan Linssen afgelopen zondag tegen PSV nog plaats moest nemen op de bank, had hij tegen Heerenveen een basisplaats én wist hij zijn 100e goal te scoren. Met Jan-Joost van Gangelen praat de goaltjesdief over zijn formidabele en belangrijke hakbal:

“De goal was er wel een om in te lijsten. Maar hij ook belangrijk voor mij: daarvoor stond ik bij de 2-0 buitenspel waardoor die goal werd afgekeurd.” Op de vraag of hij bewust zo’n fraaie hakbal scoorde, antwoordt de spits: “Je ziet de bal aankomen en er is omdat de voorzet achter me viel eigenlijk maar één manier waarop je het op dat moment kan doen. Het was een mooi moment voor mij en een belangrijk moment voor het team.”

Linssen had het met de commentator van ESPN ook nog over de mijlpaal die hij met zijn hakbal heeft bereikt, namelijk het scoren van zijn 100e Eredivisie-goal: “Pas na PSV kreeg ik mee dat ik vandaag de 100e kon maken. Vorig jaar kwam het ook al eens ter sprake in de documentaire met Advocaat (‘Dat ene woord’, te zien op Disney Plus, red.), maar sindsdien ben ik een beetje de tel kwijt.”

Verder ging Linssen in op zijn basisplaats: “Ik wist niet meteen dat ik ging starten vandaag, dat hoorde ik gisteren pas. Zondag wist ik al twee dagen voor de wedstrijd dat ik niet zou starten en dat respecteerde ik ook omdat de trainer zo duidelijk was.” Over de wedstrijd is Linssen ook open en eerlijk: “Ik speelde vandaag niet echt een hele goede wedstrijd, vooral de eerste helft niet. We winnen vandaag denk ik ook niet echt op goed voetbal, maar wel op intensiteit. Het is pittig om zulke intensiteit op te bouwen, zeker als je wedstrijden zo dichtbij op elkaar speelt. Maar goed, zolang je blijft winnen en de sfeer goed blijft, dan is het een stuk makkelijker.”

De vrolijke spits sloot af met een korte beschouwing over ploeggenoot Guus Til: “Til heeft longen, da’s ongekend. Die loopt diep en blijft maar gaan: het is echt een ouwe draver. Heel fijn om zo’n jongen in de rug te hebben!”
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen intensiteit bryan hakbal heerenveen til advocaat beschouwing commentator disney documentaire draver eredivisie espn formidabele fraaie gangelen goaltjesdief joost longen mijlpaal ongekend ouwe pittig vrolijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen aursnes cognitieve coolen dessers disney docu documentaire hedendaagse hulshoff jeugdtrainers jong kaders koevermans kuijt kuip malacia molde noud our post slot spelintenties spelprincipes stam vakkiek willykment wolf