Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ruiten Mark Koevermans ingegooid'

20 september 2021 15:41 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Ruiten Mark Koevermans ingegooid"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond meldt dat in de nacht van zaterdag op zondag de ruiten van de voordeur van algemeen directeur Mark Koevermans zijn ingegooid. Daarnaast werd er op zijn deur ook graffiti met de tag RJK, Rotterdamse Jongeren Kern, achtergelaten. De Politie Rotterdam heeft het nieuws bevestigd en er is ook aangifte gedaan. Feyenoord wil er verder niet op in gaan.

Onder meer Koevermans werd in juni van dit jaar privé ook al lastig gevallen vanwege de plannen van de club om naar een nieuw stadion te gaan.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

koevermans ingegooid ruiten aangifte graffiti kern rijnmond rjk tag voordeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Je zou hopen dat ondanks overlapping qua mening en leden een ander ouder deel van de harde kern ingrijpt (SCF, FlllR).
+1/-0

Kuijt007 (geschorst)
2 jaar geleden
Geen woorden voor...
+1/-0

2 jaar geleden
Totaal onacceptabel.

De suggestie die gisteren in VeronicaInside gedaan werd; dat de laconieke houding van politie/jusitie in deze ertoe bijdraagt dat dit tuig steeds meer 'denkt' een manier te hebben gevonden de directie onder druk te zetten, is helemaal stuitend.

Je kan het niet eens zijn met het beleid en de koers die de directie bepaalt, maar op deze wijze verlies je mijn inziens ieder 'recht' om daarover mee te praten.

'Ooit' hadden verschillende facties binnen het Legioen een vorm van contact met de directie en zijn er weleens afspraken gemaakt. Er was enige communicatie. Het lijkt mij dat met deze acties zo'n 'overleg' verder weg is dan ooit...
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Voorop gesteld dat ik het met de hierboven geuite verontwaardiging eens ben, moeten we ook het e.e.a. in het juiste perspectief zien. Dit gedrag heeft namelijk een duidelijke en aanwijsbare oorzaak. Immers al ruim 15 jaar sukkelt, stumpert en blundert Feyenoord met de plannen voor 'n verbeterd stadion. Nieuwbouw of verbouw dat maakt niet uit, beide zijn krakkemikkige plannen waarbij nieuwbouw ook nog eens € 300 miljoen duurder uitvalt dan verbouw. Is het dan gek dat 'n groot deel van het Legioen vindt dat je die € 300 miljoen beter in je selectie kan investeren?! En daardoor minstens 3-4x per 10j kampioen wordt en we daarnaast 3x CL kunnen spelen dmv 2e plaatsen ...?! Volgens mij verdien je dus € 300 miljoen in 10 jaar terug. Plus je had dan 'n stadion met 72.000 plaatsen gehad ipv de 68.000 bij nieuwbouw.

Maar wat de meeste Feyenoord-City voorstanders vergeten is dat we 2 zeer unieke eigenschappen van de Kuip verkwanselen. Ten eerste het beste veld van Nederland. Omdat de nieuwbouw half over/in de Maas ligt moet het veld in een betonnen bak gelegd worden. Met voorbeelden de erbarmelijke velden in bijv Amsterdam, Sittart en Arnhem die niet eens in de top van het rechterrijtje van het velden klassement voorkomen. Met andere woorden: het nieuwbouwplan is 'n kunstgras stadion!

De meest unieke eigenschap is natuurlijk het letterlijk trillen van de Kuip op haar grondvesten en dit is grotendeels toe te schrijven aan de unieke staalconstructie. De nieuwbouwplannen beweren dat dit ook met beton kan worden gesimuleerd ... inderdaad gesimuleerd maar dat kan helemaal niet bouwtechnisch, zeker niet met 'n stadion dat half in het water ligt ...

Het grootste probleem van Feyenoord-City is dat het bedacht is door de vastgoed vriendjes van de Stadion NV directeur die alle 'touwtjes' in handen heeft. Het is namelijk louter een stedenbouwkundig plan waar toevallig 'n voetbal stadion in geplaats moet worden. Heel vervelend want de uitvoerende architect, die alleen met beton werkt, heeft namelijk totaal geen feeling of kennis van het product voetbal! Iemand die dus vooral de uitgebreide, onder de vele fans verzamelde, input volkomen negeert. De BVO-directie, m.n. Koevermans, is door deze pipo's gegijzeld. Als je beseft dat er al ruim € 15 miljoen is uitgegeven aan deze plannen dan heb je als Legioen volgens mij het grootste recht om je verontwaardiging te laten blijken. Nogmaals ik keur het ingooien van ramen zeker af maar zie ook wel de symbolische boodschap ervan ...
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Jij geeft aan het compleet eens te zijn met de verontwaardiging die ik en anderen uiten, maar je gaat vervolgens wel een en ander in 'perspectief' plaatsen.

Ik ben het volledig eens dat op het gehele stadion-dossier heel veel aan te merken is. Was het al een gedegen plan (wat ik betwijfel), dan is het ook nog eens zodanig slecht in de markt gezet, dat er niet veel fantasie voor nodig is om te concluderen dat het een aaneenschakeling is van slechte keuzes, ondoorzichtige spelletjes en schimmige belangen die uiteindelijk voor de club vrijwel gegarandeerd verkeerd uit gaan pakken.

Maar dat rechtvaardigt op geen enkele wijze het onrechtmatige gedrag van een aantal groepen die zich supporter noemen. Sterker; mede dankzij hun acties wordt een inhoudelijke discussie tussen voor- en tegenstanders verder op scherp gezet en bemoeilijkt. Als je al wat wil bereiken; dit werkt averechts.

Er is echt geen enkele grond voor deze actie. Wat mij betreft moeten we heel ver blijven van een 'perspectief' waarin de suggestie gewekt wordt dat een casuaal verband op eniger wijze te begrijpen is.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Wat je ook van de directie of Koevermans vindt, dit hoort niet thuis in deze samenleving (in ieder geval niet in de mijne)
+3/-0

 
2 jaar geleden
Wordt het niet eens tijd, dat supporters die de mening toegedaan zijn, dat een nieuwe kuip wel degelijk zorgt voor meer rendement en alles wat daar mee samengaat zich wat duidelijker laten horen. Het is steeds hetzelfde groepje wat denk met zowel verbaal als vernielzuchtig geweld van zich moet laten horen.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki