Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: '0-4 winnen bij PSV, dat doe je niet vaak'

19 september 2021 17:56

Bryan Linssen was in gesprek met ESPN zeer blij over de wedstrijd tegen PSV. "Dat kan ook niet anders. 0-4 winnen bij PSV, dat doe je niet vaak. Het is zelfs pas de eerste keer dat ik hier win", aldus Linssen. "Natuurlijk was het minder dat ik niet in de basis stond, maar de trainer heeft me twee dagen geleden al bij zich gepakt en uitgelegd wat zijn plan was. Daarin was hij vrij duidelijk. Als het dan zo wordt uitgevoerd kun je weinig zeggen."

Gevraagd werd wat dan precies het tactisch plan was. "We wilden een overtal creëren op het middenveld. PSV had meer de bal, maar werd niet gevaarlijk", zo gaf hij aan. "Wij hadden ook niet veel stootkracht naar voren toe, maar het is wel lekker dat je dan net voor rust de 0-1 maakt."

Zelf wilde Linssen iets laten zien toen hij binnen de lijnen kwam. "We hadden toen niet heel veel druk vooruit. Ze waren alleen op onze helft aan het voetballen. Het is dan wachten tot die bal een keer er tussen valt. Ik probeerde te zorgen dat we wat meer vooruit druk gingen zetten en verder van onze goal kwamen. Dat leverde uiteindelijk na drie minuten de 0-2 op. Dat voetbalt gelijk een stuk makkelijker."
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan espn overtal stootkracht uitgevoerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane allerhoogste arne arnesen atletico cognitieve coolen hedendaagse hulshoff jansen jeugdtrainers kaders kokcu kuijt kuip malacia matheus nascimento persie piramide sinisterra slot spelintenties spelprincipes stam thema toornstra uefa vakkiek willykment