Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Als je uit bij PSV zo kunt spelen ben je denk ik wel op de goede weg'

19 september 2021 17:44

In gesprek met ESPN was Jens Toornstra vol van vreugde over de zege tegen PSV. "Het was een goede wedstrijd van ons", aldus Toornstra. "We zijn al tijden met dit proces bezig en je ziet dat we steeds stappen maken. Als je dan uit bij PSV zo kunt spelen ben je denk ik wel op de goede weg."

Toornstra vond dat de grootste winst voor Feyenoord was dat ze constant zijn blijven gaan, ondanks dat het in de eerste helft nog niet lekker liep. "Natuurlijk hou je balverlies en was het soms slordig, maar dat kwam ook door PSV. Zij zaten er iedere keer op en de intentsiteit was heel hoog. Gelukkig trekken wij aan het langste eind."

De aanvoerder opende zelf op heerlijke wijze de score. "We wisten dat er bij een terugspeelbal vaak veel ruimte lag. Ik bleef daarom wachten", zei hij daarover. "Marcus legt hem dan goed terug en ik raak hem lekker."




Tags

toornstra balverlies espn intentsiteit langste marcus terugspeelbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki