Transparent
Inloggen
Sluiten

Ijzersterk Feyenoord overklast PSV in Eindhoven

19 september 2021 16:23
Foto: Pro Shots

Ijzersterk Feyenoord overklast PSV in Eindhoven; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de eerste topper van het seizoen met ruime cijfers weten te winnen. De ploeg van Arne Slot was met 0-4 veel te sterk voor PSV. Jens Toornstra scoorde twee keer, terwijl ook Bryan Linssen en Cyriel Dessers een doelpunt maakten.

Arne Slot verraste ietwat in zijn opstelling en had een extra middenvelder in de basis gezet. Dat pakte uitstekend uit. Feyenoord kreeg weliswaar amper kansen, al miste Guus Til een opgelegde mogelijkheid, maar het gaf zelf helemaal niks weg. Beide ploegen leken dan ook de rust in te gaan met een 0-0 stand, maar in de blessuretijd kwam Marcus Pedersen nog een keer mee op. Hij gaf de bal uitstekend terug en op heerlijke wijze volleyde Jens Toornstra de 0-1 tegen de touwen.

Na rust liet Feyenoord zich wat terugzakken en mocht PSV komen. De Eindhovenaren kwamen echter geen moment door de defensie van Feyenoord heen en eenvoudig bleef de ploeg van Slot dan ook overeind.

Niet alleen de tactiek van de trainer pakte goed uit. Ook zijn wissels waren een schot in de roos. Ruim een minuut na zijn invalbeurt schoot Bryan Linssen de 0-2 tegen de touwen en besliste daarmee de wedstrijd. Met speels gemak kon Feyenoord zelfs nog uitlopen naar 0-4 door treffers van Toornstra en de eveneens ingevallen Cyriel Dessers, die daarmee zijn eerste goal in het shirt van Feyenoord maakte. De Belg kreeg zelfs nog een mogelijkheid op een tweede treffer, maar schoot die over.

Het veranderde niets aan het feit dat Feyenoord in Eindhoven zorgde voor een totale vernedering van PSV.
Discussieer mee op de forums


Tags

slot toornstra arne bryan cyriel dessers ijzersterk linssen overklast besliste gemak marcus opgelegde pedersen roos speels terugzakken til topper uitlopen vernedering volleyde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.096 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne arnesen bannis buitenspelers dessers diallo disney documentaire haps hassel jong koevermans kuijt kuip lege linssen nelson north noud pedersen portemonnee rkc senesi slot trauner vakkiek willykment wolf