Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'We hadden hier zeker kunnen winnen'

14 september 2021 18:42

Feyenoord is de groepsfase van de Conference League begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen Maccabi Haifa. Met name Bryan Linssen kreeg wat kansen om te scoren, maar de aanvaller was telkens te onrustig aan de bal. Omdat ook Maccabi Haifa niet scherp was, bleef de score onveranderd. Bij ESPN gaf Linssen aan dat het een evenwichtige wedstrijd was, die beide kanten op had kunnen vallen.

“Het was geen makkelijke avond. In de eerste helft speelden we niet goed, maar kwamen we niet in de problemen. Er moest alleen meer energie in de ploeg komen, en dat gebeurde na rust. Uiteindelijk hadden we nog kunnen winnen, ik had wat kansen, maar zij hadden er ook een aantal. Zo is het nou eenmaal in de poule.”

Over de tactiek zei Linssen dat er wel een gedachte achter zat: “Het veld was niet heel goed, dus soms moet je dan kiezen om de bal achter de verdediging te spelen. Dan ben je in ieder geval wat verder op hun helft om kansen te creëren, maar dat mocht wel wat beter bij ons. We hebben in ieder geval niet verloren, maar we hadden hier zeker kunnen winnen.”

Linssen kreeg een aantal kansen om de score te openen. Daar ging de aanvaller nog op in: “De eerste twee in de eerste helft waren niet zo makkelijk als jullie zeggen, denk ik. Het waren harde voorzetten, waardoor het lastig werd. Die kans in de tweede helft had er zeker in gemoeten. Daarom baal je ook dat je gewisseld wordt, al had ik ook wat last van mijn knie. Maar daar hoeven we ons absoluut geen zorgen om te maken. Al met al is het een moeilijke uitwedstrijd, maar zij hebben toch wel goede spelers.”
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan haifa maccabi conference espn evenwichtige onveranderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.095 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne arnesen bannis buitenspelers dessers diallo disney documentaire haps hassel jong koevermans kuijt kuip lege linssen nelson north noud pedersen portemonnee rkc senesi slot trauner vakkiek willykment wolf