Transparent
Inloggen
Sluiten

'UEFA staat weer uitsupporters toe in groepsfase'

6 september 2021 17:55 - Football Fans Europe
Foto: Pro Shots

"UEFA staat weer uitsupporters toe in groepsfase"; image source: Pro Shots

Football Fans Europe, dat op komt voor de belangen van voetbalsupporters in Europa, meldt dat er in de groepsfase weer uitsupporters zijn toegestaan. De UEFA heeft dit besloten. Wel is het aan de landen zelf of er restricties zijn voor het bezoeken van een wedstrijd of voor het reizen naar een land. In sommige landen geldt nog een verbod op uitsupporters in de nationale competities, terwijl verschillende landen een quarantaineplicht hebben.

Update 19:58: Via een verklaring op de officiële website heeft de UEFA bevestigd dat uitsupporters weer zijn toegestaan bij de Europese wedstrijden. Volgens de gebruikelijke voorwaarden dient 5% van de stadioncapaciteit gereserveerd te worden voor uitsupporters. Of er ook daadwerkelijk uitsupporters aanwezig mogen zijn ligt aan de voorwaarden die nationale of lokale autoriteiten stellen.
Tags

uitsupporters uefa europe quarantaineplicht restricties stadioncapaciteit voetbalsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment