Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'Ik lag vorig jaar in het ziekenhuis'

1 september 2021 15:36 - Instagram
Foto: Pro Shots

Ridgeciano Haps: "Ik lag vorig jaar in het ziekenhuis"; image source: Pro Shots

In december vorig jaar was Ridgeciano Haps enkele weken afwezig bij Feyenoord. Al snel verschenen er berichten dat de verdediger in de gevangenis zat, iets wat door de club direct werd tegengesproken. Haps heeft op zijn persoonlijke Instagram-pagina na het ondertekenen van zijn contract bij Venezia zelf gereageerd en uitleg gegeven waarom hij ontbrak. "Anderhalf jaar geleden kwamen we er achter dat mijn vander longkanker fase 3 had. Dat betekende dat het 50/50 was of hij het zou overleven", aldus Haps.

De linksback gaat verder: "Mentaal en fysiek was ik zo gebroken omdat ik het er met bijna niemand over heb gehad. Ik heb er een jaar lang mee gelopen totdat ik het lichamelijk en geestelijk niet meer aan kon om te kunnen voetballen. Ik ben daardoor ook nog eens een paar dagen in het ziekenhuis beland."

Haps sluit zijn bericht met heel goed nieuws. "Een paar maanden geleden hebben we te horen gekregen dat hij is genezen van longkanker", geeft hij aan. "Papa, ik ben ontzettend blij dat jij deze dag met mij hebt kunnen meemaken en we danken God voor zijn liefde, goedheid, trouw en genade."

Meer op Instagram




Tags

haps ridgeciano longkanker beland betekende danken geestelijk genade genezen gevangenis goedheid liefde papa trouw vander venezia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda