Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Feyenoord huurt Cyriel Dessers

31 augustus 2021 22:16 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Feyenoord huurt Cyriel Dessers</b>; image source: Pro Shots

Cyriel Dessers is de nieuwe spits van Feyenoord. De club heeft via de officiële kanalen de komst van de eenvoudig international van Nigeria bevestigd. Dessers wordt tot het einde van het seizoen op huurbasis overgenomen van Racing Genk. Diverse media maakten eerder melding van een optie tot koop, maar daar wordt door Feyenoord niets over gemeld.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de komst van Dessers. "Een ervaren aanvaller die zijn mannetje staat voorin", aldus Arnesen. "Cyriel heeft bewezen dat hij over scorend vermogen beschikt en we zijn ervan overtuigd dat hij dat bij Feyenoord ook gaat laten zien. Bovendien betekent zijn komst dat we voorin meer opties hebben om uit te kiezen, en dat is gelet op ons drukke programma geen overbodige luxe."

Update 22:47: Feyenoord Transfermarkt meldt in de Transfer Deadline Show van FC Afkicken dat Feyenoord daadwerkelijk een optie tot koop heeft bedongen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

dessers cyriel arnesen afkicken deadline gelet genk nigeria overbodige scorend show

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente yoda zeroukki