Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Reiss Nelson komt definitief op huurbasis naar Feyenoord'

30 augustus 2021 18:36 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

[Update] "Reiss Nelson komt definitief op huurbasis naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Nu Amad Diallo niet naar Feyenoord zal komen zet de club in op de komst van Reiss Nelson. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. De 21-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij Arsenal, waar hij momenteel niet kan rekenen op veel speeltijd. De gesprekken over de komst van Nelson zouden in de oriënterende fase zijn.

Ondanks zijn jonge leeftijd speelde hij inmiddels wel al 48 officiële wedstrijden voor Arsenal. Bovendien speelde hij ook een seizoen voor het Duitse Hoffenheim, waar hij 29 officiële wedstrijden speelde. Ook heeft hij 12 interlands voor Jong Engeland op zijn naam staan.

Update 30-08 18:36: Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Reiss Nelson definitief naar Feyenoord komt. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Arsenal en is onderweg naar Nederland om alles af te ronden. Nelson zal zijn contract bij Arsenal bovendien gaan verlengen tot de zomer van 2023.





Discussieer mee op de forums


Tags

nelson arsenal reiss amad diallo engeland fabrizio hoffenheim jong nederland orienterende romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda