Transparent
Inloggen
Sluiten

Reinold Wiedemeijer: 'Die tweede penalty kun je geven'

29 augustus 2021 20:51

Reinold Wiedemeijer werd in Dit was het Weekend gevraagd naar de drie penalty-situaties tijdens FC Utrecht - Feyenoord. "Bij die eerste grijpt de VAR terecht in. Dat was natuurlijk geen strafschop", aldus Wiedemeijer. "Bij de tweede die wel wordt gegeven is er wel contact, dus je kan hem geven. Je kan hem licht vinden, maar je kan hem ook zeker geven. Dit is zo'n discutabel is acceptabel moment."

De derde penalty is volgens Wiedemeijer een fantastische wisselwerking tussen de scheidsrechter en de assistent. "We vergeten die mannen een beetje, omdat we een VAR hebben. Maar in de tijd dat we die VAR niet hadden, hielpen ze ons ook", zo gaf hij aan. "Deze assistent riep meteen bal, bal, bal. De scheidsrechter ging naar hem toe om het zeker te weten, maar alle credits voor de assistent."




Tags

wiedemeijer reinold var acceptabel credits discutabel utrecht wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin truc tuyen wehave wieffer