Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Voor mijn gevoel was het geen penalty'

29 augustus 2021 15:52

Het was een pittige zondagmiddag voor Feyenoord, dat uit tegen FC Utrecht met 3-1 verloor. In slechts zes minuten (45+3’, 48’ en 51’) scoorden de Utrechters drie keer. Het derde doelpunt viel uit een penalty, veroorzaakt door linkervleugelverdediger Tyrell Malacia. Met ESPN blikt hij terug op de verliespartij en zijn ongelukkige aandeel daarin:

“Het was een lastige middag vandaag. We waren niet goed. De dingen die we normaal gesproken doen, lukten vandaag niet. Je weet dat FC Utrecht-uit altijd lastig is, dus als het dan niet gaat zoals je wil, weet je dat het moeilijk gaat worden. We waren slordig en dat mag niet.”

De verdediger veroorzaakte in de 51e minuut een penalty, toen hij nét te laat bij de bal leek te zijn en zo spits Gustafson in het strafschopgebied vloerde. Malacia: “Voor mijn gevoel was het geen penalty. Ik raakte hem niet of maar heel lichtjes. Na het zien van de beelden, denk ik dat ik misschien te laat bij de bal was. Ik weet niet of ik hem helemaal raak. Maar ja, de scheidsrechter geeft ‘m. Zonde.”

Feyenoord speelt de volgende wedstrijd pas op 12 september thuis tegen Heracles, vanwege de interlandbreak. Malacia, die is opgeroepen voor Oranje, kijkt uit naar de interlands: “Ik sluit deze wedstrijd vandaag af voor mezelf en begin morgen weer fris aan de interlandperiode. Ik wil daar goed trainen. Maar ik ben nog niet bezig met de wedstrijd tegen Noorwegen, want ik wil niet op de muziek vooruitlopen.”




Tags

malacia tyrell utrecht espn gustafson heracles lichtjes linkervleugelverdediger lukten muziek noorwegen oranje utrechters verliespartij veroorzaakte vloerde vooruitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg